concretesubmarine.com/ FORUM

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Thanks


Member

Status: Offline
Posts: 22
Date:
Thanks
Permalink   
 


Feedback på boligopgave om “lejemål private“ fra paulina Blomme, Amager: Fik en upåklagelig tjeneste og venlig betjening. På 3advokattilbud.dk kan vi indhente 3 overordentlig gode boligtilbud på f.ex. anpartsselskaber, nedkonvertering, friværdi eller obligationslån. Helt lavpraktisk bistår 3advokattilbud.dk med at knytte en egnet forbindelse til udvalgte boligadvokatfirmaer på f.ex. Amager. 

Vi skaffer dig gratis den mest fordelagtige pris på enhver bolig opgave her - tilmed med relativ god rabat. Arbejdsvillige og reelle specialister vil være topmotiverede til din boligopgave i din bolig. Boligkonsulent Zahra Skovsgaard tilskynder til, at man får vejledning hos en boligadvokat til behandling af for eks. en sag om deponeret salgssum. 

SÆRLIGE BESTEMMELSER OM SÆRLIGE OMSTÅNDIGHEDER

Militærmedlemmer får også speciel hjemmemarkedsovervejelse. På grund af omfordelinger finder soldater ofte det svært at opfylde opholdsreglen og ender med skatter, når de sælger.

Men en lovændring i 2003 undtager militært personel fra det toårige brugskrav i op til 10 år, så de kan kvalificere sig til fuldstændig udelukkelse, når de skal flytte for at opfylde serviceforpligtelser.

En anden lovændring, der begynder i 2008, tager højde for de særlige forhold, som en boligejer står over for, når de sælger efter en ægtefælle dør.

Tidligere måtte den overlevende ægtefælle for at udelukke det fulde overskudsmængde, der blev giftet husejere, da de solgte ejendommen i det samme skatteår, som ægtemanden eller hustruen døde. Men nu har en ugifte enke eller enke i op til to år at sælge hjemmet og ikke overholde skatter på op til DKK 500.000 i fortjeneste. Så hold op med at bekymre dig om skatter, når du sætter dit hus på markedet. Chancerne er gode, at onkel Sam ikke vil kunne lægge krav på din voldsomme hjemmemarkedsfortjeneste.

 

Levering af fast ejendom, forretningslovgivning, ejendomsplanlægning og kriminelle forsvarsservicer

 

Patrick K. Moore er en kyndig, fuld service boligadvokat med mere end 20 års erfaring. Han udmærker sig ved boliger og kommercielle afslutninger, kontraktudarbejdelse, sælgerfinansiering og franchising og giver mange andre juridiske juridiske tjenester, der hjælper homebuyers, samt virksomhedsejere, som køber og leaser.Attachments
__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard