concretesubmarine.com/ FORUM

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: concretesubmarine.com forsikringstilbud


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 28
Date:
concretesubmarine.com forsikringstilbud
Permalink   
 


I f.ex. Odense kan en kompetent forsikring både indhente 2-3 tilbud på f.ex. ejerskifteforsikring og udføre smykkeforsikring. Forsikringssagekspert Ruben Poulsen er rådgiver i forsikringssagbranchen og opfordrer til, at professionelle ikke benytter andet end attraktive forsikringsprodukter. Det er tidsbesparende at benytte førnævnte forsikringportal og alle forsikringsfirmaer vil gerne påtage sig alle forsikringssagopgaver overalt tæt på dig. 

De veletablerede forsikringsfirmaer leverer en stærk pris på den indsendte forsikringssagopgave, og så kan du så frit beslutte dig for 3 gratis forsikringstilbud. 3forsikringstilbud.dk virker på den måde, at du opretter din forsikringssagopgave, hvorefter du kontaktes af glimrende firmaer og får 3 uovertrufne tilbud. Uanset typen af forsikringssagarbejde, man har brug for at få ordnet, så har vi kapaciteten til at lokalisere tre lokale forsikringfirmaer. 

3 tilbud forsikring

Når regler om opsigelsesret i Forsikringsaftaleloven § 5, stk. 2, kun gælder for skadesforsikring, og ikke for summaforsikring, f.eks. livsforsikring, skyldes det, at medens det ved skadesforsikring i almindelighed vil være let for forsikringstageren evt. mod en lempelig præmieforhøjelse - at få tegnet en ny forsikring, vil det ved summaforsikring let kunne ske, at han på grund af alder, sygdom mv. slet ikke eller kun mod en betydelig præmieforhøjelse på ny vil kunne tegne forsikring. Opsigelsesfristen løber fra den dag, opsigelsen er modtaget, jfr. Forsikringsaftaleloven § 33, men denne dag medregnes ikke. Ved beregning af fristen må der regnes med hele dage. Er opsigelsen modtaget den 5. maj, og er opsigelsesfristen en uge, udløber fristen herefter den l2. maj. Udtrykket »en uge« betyder 7 dage, og udtrykket »en måned« betyder 30 dage. En bestemmelse i vilkårene, der fraviger § 5, kan ikke påberåbes af selskabet, jfr. Forsikringsaftaleloven § 10, stk. l. Dette udelukker dog ikke, at selskabet forbeholder sig ansvarsfrihed for følgerne af en ikke oplyst begivenhed, som har fundet sted forinden forsikringens tegning, jfr. ASD l954.l54 (ØLD), hvor det antoges, at en bestemmelse i vilkårene om, at forsikringen ikke dækkede følgerne af sygdomme, der kunne føre tilbage til tiden før forsikringens tegning, kunne påberåbes af selskabet i et tilfælde, hvor forsikringstageren (i god tro) havde oplyst, at han var fuldstændig rask og ikke havde lidt af nogen langvarig sygdom, selv om han de sidste 10 år havde lidt af en hjertesygdom.Attachments
__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard